Henkilöstövuokraus saattaa joskus olla rekrytointia toimivampi ratkaisu – etenkin tilapäisissä henkilöstötarpeissa ja lyhyemmissä projekteissa, kuten tuotelanseerauksissa. Tuotteen kausiluonteisuus voi edellyttää myyntihenkilöstön määrän lisäämistä tilapäisesti.

Kun vuokraat työvoimaa, me Astrialla etsimme osaavat työntekijät ja hoidamme työnantajalle kuuluvat velvoitteet. Hoidamme henkilöstöhallinnolliset rutiinit, kuten palkanmaksun, lakisääteiset työnantajamaksut, matkalaskujen käsittelyn ja muut tarvittavat henkilöstötoimenpiteet. Näin henkilöstön hankinta ei kuormita yrityksenne henkilöstö- ja palkkahallintoa.

Koulutettuja myyntiedustajia

Työnhakijapankissamme on oman valmennuskonseptimme suorittaneita työnhakijoita ja kokeneita edustajia, joiden joukosta löytyy osaajia monenlaisiin projekteihin.

Jos tehtävään soveltuvaa työntekijää ei löydy työnhakijapankistamme, me etsimme työhön oikeat tekijät ja valmennamme heidät.

Asiakkaana voit keskittyä työn tuloksellisuuteen. Astrian perusvalmennuksen avulla työnhakijamme kehittyvät erittäin nopeasti tuottaviksi työntekijöiksi.

Kysy lisää henkilöstövuokrauksen palveluistamme.