Työtä terveydenhuollon toimintaympäristössä?

Haetko uusia ammatillisia haasteita ja mahdollisuuksia urakehityksellesi? Oletko kiinnostunut myynnin työtehtävistä terveydenhuollon toimintaympäristössä? Astrian kautta sekä kokeneet että uudet tekijät kohtaavat tulevan työnantajansa. Tutustu avoinna olevia tehtäviin ja hae!

 • Apteekkituotteiden myyntiedustaja mm. Itä-Uudenmaan & Päijät-Hämeen alueelle - Vitabalans Oy

  Haemme asiakkaallemme Vitabalans Oy:lle apteekkituotteiden myyntiedustajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on matkatyö Itä-Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Etelä-Savon, Etelä-Karjalan sekä Kymenlaakson alueella.

  Tehtävänäsi on hoitaa itsenäisesti sinulle nimettyjä asiakkuuksia, joihin kuuluu apteekkien lisäksi luontaistuotekauppoja. Olet omatoiminen ja pitkäjänteinen myynnin osaaja, jolla hommat pysyvät järjestyksessä kiireenkin keskellä. Nautit vuorovaikutustilanteista ja vakuutat asiakkaat kommunikointitaidoillasi. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta edustajan työstä – riittää, että tunnet apteekkien päätöksentekomekanismit ja sinulla on siten valmius ottaa tehtävä nopeasti haltuusi. Työn hoitaminen edellyttää asumista työskentelyalueella.

  Mielenkiintoisen työn ja mukavien kollegoiden lisäksi tehtävä tarjoaa sinulle kiinteän kuukausipalkan ja mahdollisuuden bonukseen sekä vapaan autoedun.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Lindberg (p. 050 525 0744). Rekrytoinnin aikataulu on hyvin kiireellinen, joten toimitathan hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si pian osoitteeseen rekry@astria.fi. Kirjoita viestin Aihe-kenttään: ”Myyntiedustaja / Vitabalans”. Rekrytointi päättyy sopivan osaajan löydyttyä.

   

  Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alueemme on Suomi, lisäksi tuotteita viedään oman myyntiorganisaation voimin 13 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tuotantolaitokset (lääke- ja ravintolisätehtaat) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on kotimaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus.

  www.vitabalans.fi

 • Myyntitehtävät terveydenhuollon toimintaympäristössä - avoin haku

  Lähetä meille avoin hakemuksesi ja CV:si, niin otamme sinuun yhteyttä heti sopivan paikan vapautuessa.

Työntekijöiden kokemuksia

 • ”Olen työllistynyt kahteen lääkealan yritykseen Astrian kautta. Yhteistyö Astrian kanssa on ollut vaivatonta ja he pitävät huolta työntekijöistään.”

 • ”Astrian koulutuksessa saadut opit koin erittäin tärkeiksi etenkin urani alkutaipaleella. Vuoden määräaikainen työsuhde vaihtui vakituiseen työhön saman yrityksen palvelukseen.”

 • ”Kokeneena edustajana minun on ollut helppoa työllistyä Astrian kautta ja työkokemustani on arvostettu.”

 • ”Avullanne löysin itselleni uuden ja mielenkiintoisen uran. Kiitos teille.”

 • ”Olen todella kiitollinen Astrian kautta saamastani työmahdollisuudesta.”

 • ”Astria on luotettava ammattilainen, pitää huolen omistaan.”

 • ”12 vuotta sitten kävin Capsilin kurssin, jonka jälkeen työllistyin heti tuotespesialistiksi. Tässä välillä tein töitä mm. sairaanhoitajana ulkomailla. Ja nyt 10 vuotta myöhemmin sain taas töitä Astrian avulla. 3 kuukauden pesti Astrialla poiki minulle vakituisen työn.”

 • ”Astrian koulutus antoi hyvät valmiudet uuteen työhön. Työtä oli nopeasti tarjolla ja yhteistyö Astrian kanssa oli kaikin puolin sujuvaa.”

 • ”Kokeneena myyntityötä kauan tehneenä työllistyin nopeasti. Asiat sujuivat mutkattomasti ja Astrian ihmiset ovat kokeneita ja rentoja tyyppejä.”