Astria on henkilöstöpalveluyritys, joka perustettiin vuonna 2001 nimellä Capsil Oy. Liikkeelle panevana voimana oli halu palvella lääketeollisuuden yritysten tarpeita myynnin edistämisessä.

Olemme erikoistuneet löytämään asiakkaillemme vuorovaikutteisen myynnin mestareita. Varmistamme, että saat osaavan, asiantuntevan ja vuorovaikutustaitoisen työntekijän, joka kohtaa asiakkaasi ammattimaisesti. Tarvittaessa tarjoamme rekrytoitavalle työntekijälle lisäkoulutusta omien myyntivalmennuksiemme kautta.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia yrityksellesi

Myyntitoiminta elää ajassa. Nykyään myyjältä vaaditaan erilaista osaamista ja valmiuksia kuin ennen. Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on kuitenkin aina hyvän myyjän peruspiirre, olipa kyse sitten kasvotusten tai verkossa tapahtuvasta myynnistä.

Tutustu myynnin henkilöstöpalveluihimme.

Meidän kauttamme löydät yhtä lailla kokeneet kuin uudetkin osaajat: myyntiedustajat, tuote-esittelijät ja lääke-edustajat. Tarvittaessa valmennamme uudet työntekijät yrityksellesi räätälöidysti.

Osaajamme hallitsevat aidot kohtaamiset ja digikontaktoinnin tämän päivän toimintaympäristöissä.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin.

Etsitkö työpaikkaa myynnin parista?

Astrian kautta löydät runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia. Etsimme jatkuvasti osaavia, asiakaskohtaamiset ja vuorovaikutustaidot hallitsevia myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia asiakasyrityksiemme tarpeisiin.

Tarjoamme mielenkiintoisimmat työpaikat terveysalan, lääketeollisuuden tai muiden erityisalojen myynnin parista, olitpa sitten kokenut tai uraasi aloitteleva tekijä.

Lähetä avoin hakemus.

KEITÄ ME OLEMME?

 • ”Idearikas farmaseutti, joka hoitaa tiukimmankin tilanteen hyvällä huumorilla höystettynä. Eläinten oikeudet lähellä sydäntä.”

  Sanna
 • ”Numeronikkari vailla vertaa. Analyyttinen ajattelija, joka pitää ohjat käsissä.”

  Timo
 • ”Hallitsee kokonaisuudet muuttuvassa toimintaympäristössä hämmästyttävän hyvin.
  Löytää juuri oikeat asiakkaan tarpeet, joihin Astrialla on tarjota ratkaisuja.”

  Petri