Asiakkaamme suosittelevat

 • ”Vuokratyövoimaa tarvitessamme arvostamme joustavuutta, luotettavuutta ja toimintavarmuutta. Nämä kriteerit Astria on täyttänyt kiitettävästi.”

  Kai Pekkinen, Commercial Manager Finland, Abbott Diabetes Care
 • ”Kokemuksemme Astriasta on ollut positiivinen, kun olemme tarvinneet määräaikaista edustajaa tai tarpeisiimme räätälöityä myyntivalmennusta.”

  Hannaliina Luttinen, HR & Office Manager, Baxter Oy
 • ”Astriassa he osaavat keskustella meidän asiakkaiden kanssa juuri oikealla tavalla.”

  Jenni Tuomilehto, toimitusjohtaja, Oivauni Oy
 • ”Astrian kautta uuden edustajan rekrytointiprosessi sujui erinomaisesti. Löysimme vaivatta hyviä ehdokkaita ja yhteistyö oli vaivatonta.”

  Antti Pylkkänen, toimitusjohtaja, Fennogate Finland Oy

Näin täytimme asiakkaidemme palvelutarpeet

CASE 1

Muuttuvassa kilpailutilanteessa asiakkaalla oli tarve lisätä asiakastapaamisia tietyllä maantieteellisellä alueella.

Ratkaisu

Tarjosimme asiakkaalle tehtävään osa-aikaisen myyntiedustajan ripeästi, ja asiakkaan resursseja lisättiin onnistuneesti. Onnistunut rekrytointi johti myyntiedustajamme vakinaistamiseen.

CASE 2

Asiakasyrityksellä oli erityislääkevalmisteen lanseeraukseen liittyvä koulutustarve apteekkirajapinnassa.

Ratkaisu

Tarjosimme tilanteeseen erikoislääkäreiden ja apteekkihenkilöstön parissa kokeneen lääke-edustajan. Lääke-edustajamme tapasi asiakkaita vain muutama päivä asiakasyrityksemme yhteydenoton jälkeen. Tyytyväinen asiakas ilmoitti käyttävänsä jatkossakin Astrian palveluita.

CASE 3

Erikoislääkäripalveluita ja lääketieteellisiä tutkimuksia tarjoava yritys halusi lisätä tunnettavuuttaan avoterveydenhuollon sektorilla.

Ratkaisu

Asiakkaan kanssa tehdyn myyntistrategian ja asiantuntevan myyntiedustajamme voimin asiakaskohtaamisten määrä kasvoi lyhyessä ajassa. Asiakkaalle saapuneiden lähetteiden määrä nousi ja asiakas tavoitti merkittävän määrän avoterveydenhuollon ammattihenkilöstöä.

CASE 4

Merkittävä lääkealan yritys tahtoi varmistaa onnistumisen uuden lääkkeen lanseerauksessa ja tarvitsi lisävahvistusta omaan myyntitiimiinsä.

Ratkaisu

Yhdessä asiakkaamme kanssa rakensimme kuuden hengen tiimin, jossa oli sekä meidän valmentamiamme innostuneita edustajia että jo kokemusta hankkineita ammattilaisia. Ulkoistettu myyntitiimi tehosti lanseerausta onnistuneesti, ja näin asiakkaamme saavutti haastavan tavoitteensa asetetun budjetin puitteissa.